中策大数据 iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

中策大数据 Genel Bakış

中策大数据, inşaat ve endüstri sektörleri için tasarlanmış bir yardımcı ve araçlar programıdır. Devam eden inşaat projeleri, ihale ve tedarik detayları, pazar araştırma raporları ve proje yönetimi için bir SaaS CRM sistemi hakkında ülke çapında ve yurtdışında bilgi sunmaktadır. EPC mühendislik genel taahhüt alanında çekirdek yönetim ekibinin endüstri deneyimi ve ağından faydalanarak, çeşitli ekipman ve malzeme tedarikçileri, inşaat şirketleri, tasarım ve danışmanlık firmaları, denetim ve ihale acenteleri, sahipler ve büyük ölçekli altyapı sektöründe yatırımcılara hizmet vermektedir.

Program, inşaat ve endüstri sektörlerinde yer alan geniş bir paydaş kitlesine kapsamlı proje bilgileri sunmayı amaçlamaktadır, bilinçli karar verme için önemli verilere erişimi kolaylaştırmaktadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

中策大数据 iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.0.0
  • 4.2

(0)
  • Güvenlik Durumu

中策大数据 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 中策大数据 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.